«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

Компанія Dykun — твоє сучасне місце роботи

В Умані, що на Черкащині, знаходиться одна з провідних агроконсалтингових компаній не лише в Україні, а й за її межами — Dykun.

Історія компанії бере початок із 2006 року, коли колектив налічував 15 осіб, а основними напрямами діяльності була організація бізнес-турів для українських виробників сільськогосподарської продукції в різні країни світу. Передумовою був брак знань і передових технологій у той період, зокрема в галузі свинарства та молочного скотарства. З часом компанія Dykun перетворилася у багатогалузеву, кількість працівників якої нині становить 300 осіб. Звісно розширилася та урізноманітнилася діяльність компанії в аграрній сфері України. Нині група компаній «Дикун» відстоює та лобіює інтереси аграріїв, шукає резерви прибутковості, надає інформаційно-аналітичні та консультаційні послуги, організовує навчальні семінари та міжнародні конгреси. І цей список можна продовжити.

Умань стала агарним серцем України. Це і не дивно, адже традиційно Черкаська область є однією із найбільш аграрно розвинених в країні. Раніше казали «всі дороги ведуть до Риму», а у нас кажуть, що всі аграрні дороги ведуть до Умані. Адже саме в Умані знаходяться штаб-квартири низки аграрних асоціацій: Асоціації виробників молока, Української голштинської асоціації, Асоціації «Свинарі України», Національної асоціації цукровиків України "Укрцукор", Всеукраїнської Аграрної Ради, Ради з питань експорту продовольства (UFEB).

Крім того, зауважимо, що за останні 5 років завдяки активній діяльності ГК «Дикун» Умань відвідали представники міністерств аграрної політики Вірменії, Киргизстану, Молдови, Казахстану, Таджикистану, Турції, представники Міністерства екології та природних ресурсів України, дослідних інститутів і тваринницьких бізнес-асоціацій з Грузії, Білорусі та Узбекистану, технічні експерти ФАО і національні координатори Глобального екологічного фонду. Саме в Умані в квітні поточного року була організована зустріч міжнародного рівня із представниками ФАО та агарних міністерств тваринницьких асоціації , бізнесу із 12 країн Східного Партнерства щодо розробки Глобальної програми зі сталого тваринництва.

Група компаній «Дикун» відкрита до співпраці. Нам цікава ініціативна молодь, яка постійно прагне вдосконалюватися та готова працювати на розвиток Батьківщини.

Вівторок, 9 квітня 2019