«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

Робота в сучасному офісі «open space»: яка вона?

Сучасність, надійність, комфорт та можливість кар’єрного росту, - все це поєдналося в міжнародній компанії європейського рівня - Dykun. Фірма створює інноваційні умови праці та ефективно організовує робочий процес, не забуваючи про постійну мотивацію кожного працівника, що є частиною великої і дружньої команди.

«Компанія постійно розвивається так як прагне створити кращі умови для своїх працівників. Тому в Dykun офіси обладнані в сучасному стилі «open space», адже офіс - це місце творчості, креативу, народження ідей. Також є кухня та декілька лаунж-зон, які облаштовані за різними стилями, але однаково комфортні - місця, де всі можуть зібратися разом, пообідати, поспілкуватися та просто відпочити. Крім того, «open space» сприяє зближенню співробітників - легше координуватися між собою, підвищується командна злагодженість роботи всього офісу, і як наслідок, підвищується і працездатність - розповідає Ганна Лавренюк, віце-президент Асоціації виробників молока, одна із перших працівників компанії.

Open plan office або офіс відкритого типу - планування робочого простору, при якому відсутні стіни як такі, а прозорість перегородок підтримує концепцію офісу відкритого типу. Відсутність стін дозволяє збільшити заповнюваність офісу на 30%.

Свою думкою щодо роботи в офісі діляться працівники компанії:

Олена Смірнова, керівник комерційного відділу:

«Спочатку ми з побоюванням сприймали новину про перехід на офіс відкритого типу, але в процесі роботи з'ясувалося, що наші побоювання виявились марними. Всі швидко вжились в новий формат та зрозуміли, що робота в таких умовах дає свої переваги. Адже ти постійно знаходишся в контакті зі своєю командою, бачиш проблеми колег, відчуваєш їх настрій, та в будь який момент можеш втрутитися в ситуацію. Також ти постійно в курсі того, що відбувається в інших відділах. Це покращує комунікацію між командами та відділами.

В офісі є декілька конференц-залів. Вони - наша «палочка-виручалочка». Саме там ми проводимо збори проекту, зустрічі з клієнтами, представниками посольств, скайп-конференції та семінари. Це надсучасні зали, які оснащені новітньою технікою. На сьогоднішній день знайдеться лише пара трійка міжнародних компаній, які можуть зрівнятися з нами. Перебування в таких конференц-залах, навіть тривалий час, залишає відчуття комфорту та зосередженості на роботі.

До того ж, для відпочинку в офісі є значна кількість лаундж-зон. Ми часто використовуємо їх для різних активностей, проводимо брейнштормінги,відпрацьовуємо скрипти по продажам, розроблюємо нові кейси для проектів. Іноді просто збираємося командою, посмакуватисмаколики та обговорити новий фільм чи цікаву книжку. Усі лаундж-зони абсолютно різні по функціоналу, але по комфорту дуже класні та цінні».

Оксана Молчанова, керівник відділу набору аграріїв:

«В офісі типу openspace комфортно працювати. Є маса плюсів. Основним виділила б те, що робота в офісі даного типу допомагає заощадити дорогоцінний робочий час – нам не потрібно обходити купу кабінетів, адже є можливість швидко скооперуватись, щоб обговорити план дій на найближчий період. Саме в такій атмосфері відчуваєш себе частиною великого важливого процесу. Також радує наявність лаундж-зон, де можна відволікатись від робочих моментів, випити каву і помріяти».

Вівторок, 9 квітня 2019