«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

ТОП-10 аграрних сайтів. Підбірка від Агроджоб

В інтернеті багато інформаційних сайтів аграрної спрямованості. Але не всі вони створюють якісний контент. Ми вирішили поділитися із вами найкращими. Черпайте натхнення для ефективної роботи в агро!

Agravery.com 

Інформаційне агентство Agravery пише про аграрний бізнес та все, що на нього впливає, публікує останні новини і інтерв'ю з ключовими експертами.

Родзинкою є агродайджест від Єнота-агровіра, в якому вони розповідають про те, що важливого відбулось в аграрному світі України за останній тиждень.

Іnfagro

Новини, статті, аналітика, думка експертів – і це все про молочну галузь!

Родзинкою є аналітичні звіти про ринок молока та молочних продуктів.   

Агрополіт

Сайт, що подає новини агросектору, які стосуються різних аспектів державної політики. 

Родзинкою є рубрики «Рейтинги», «Інфографіка» та «Картки».

AgroNews

Портал AgroNews висвітлює роботу вітчизняних і іноземних аграрних експертів. Також займається дослідженнями, публікує інформаційні графіки про стан ринку продовольства, земельного банку і багато іншого. Працює в медіа з 2011 року, співпрацює з ТВ і пропонує до перегляду кілька телевізійних програм.

Родзинкою є рубрика "Агровідео", де журналісти розміщують відеоматеріали щодо агровиробництва в цілому.

Аgroportal

 Аgroportal публікує аграрні діалоги, ідеї для бізнесу, розслідування, інфографіку та інтерв’ю із ключовими гравцями агробізнесу.

Родзинкою є рубрики «Made in Ukraine» та «Аграрний лайфхак».

Landlord

На сайті Landlord, окрім новин, можна знайти історії успіху та рейтинги агробізнесу, правила прибуткового бізнесу, аналітику і рекомендації, що впливають на розвиток агробізнесу.

Родзинкою є рубрика "Агролайф", де красиві картини агросвіту, підбірку про найпотужніші автомобілі позашляховики, просто посміятися над цікавими фактами зі світу агро.

ProAgro

Інформаційна компанія ProAgro на ринку з 2002 року. Відмінна риса платформи - глибока аналітика товарних ринків аграрної продукції, інформаційні та консалтингові послуги, розробка досліджень і бізнес-планів для започаткування власної справи, проведення конференцій.

Родзинкою є платна рубрика "Агростат", де можна знайти свіжі графіки про ситуацію на ринку олійних, в тваринництві, дані з експорту та імпорту.

UkrAgroConsult

UkrAgroConsult - консалтингове агентство, що спеціалізується на аграрних ринках України і країн Чорноморського регіону. Крім того, на сайті публікуються новини, аналітику і ексклюзиви від організацій, з якими співпрацює агентство.

Родзинкою є онлайн огляди (за переплатою), де читачеві надають доступ до мобільного додатку Black Sea Grain & Oil безкоштовно.

AgroReview

AgroReview позиціонує себе як онлайн ресурс, який висвітлює агро життя України і публікує щоденник успіхів аграрної галузі. AgroReview також звертає уваги на процеси і персоналії, які рухають аграрну сферу: свіжа ринкова аналітика, інтерв'ю з провідними фахівцями, ефективні інновації та бізнес-кейси, історії успіху аграрного бізнесу.

Родзинкою є розміщення ексклюзивних матеріалів в найкоротші терміни, а також рубрика "Цитата дня".

MilkUA

MilkUA.info є  «гідом» та порадником з молочного скотарства для виробників та переробників. Вони просувають якісну, оперативну, правдиву інформацію про реальну ситуацію в молочній галузі.

Родзинкою є інформація про МТФ України та інтерв’ю з власниками ферм, актуальна аналітика ринку молока та молочних продуктів, рубрика «Сезонні питання», в якій висвітлюються відповіді експертів на «гарячі» питання.

Четвер, 19 листопада 2020